Pred nami je še tretji vikend osemnajstega mednarodnega Festivala Stična

Najprej bomo v četrtek spoznali Vietnam in Kambodžo skozi pripovedovanje in fotografije Andreje Avberšek.

Zadnji vikend letošnjega festivala bo mednarodno obarvan. V Užitkarnici Jama bodo v petek nastopili razvpiti Brkovi (Hrvaška), ki navdušujejo s čisto samosvojim punk rock, heavy metalom in rockom, z izjemno humorno in domišljeno parodijo turbo folka.

Na odru Kulturneg doma nas bodo s komedijo Braćo i sestre nasmejali gostje iz Srbije (Amatersko pozorište Mirko Tatalović iz Nove Pazove).

V soboto bomo praznovali Ta veseli dan kulture – Prešernov rojstni dan, ki poteka pod pokroviteljstvom župana, Dušana Strnada in sicer v organizaciji Občine Ivančna Gorica, Zveze kulturnih društev občine Ivančna Gorica ter Kulturnega društva Stična. Tokrat nas bosta pevka, kitaristka in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček navduševala z glasbeno pripovedjo  čudovitih  Lainščkovih peesmi. Rezervirane vstopnice je potrebno dvigniti najkasneje 30 min pred začetkom dogodka.

Festivalsko dogajanje bomo sklenili v Užitkarnici Jama, kjer smo tudi začeli, in sicer s koncertom Koala Voice, perspektivnih slovenskih glasbenikov, ki se strmo vzpenjajo na domači in tuji sceni. Go Disco, Go! Ogreli nas bodo Blue Town’s Radio.

Z iskrico v očeh vas ustvarjalci festivala nestrpno pričakujemo v Stični.

Vse dodatne informacije o natančnem sporedu prireditev, prizoriščih in podrobnem opisu nastopajočih najdete na spletnih straneh www.festival-sticna.si ali www.kd-sticna.si, za več informacij pa lahko pišete tudi na info@kd-sticna.
Vstopnice lahko kupite v Knjižnici Grosuplje – enota Ivančna Gorica med njihovim delovnim časom. Vstopnice bodo na voljo tudi eno uro pred posameznim dogodkom v Kulturnem domu Stična oziroma Užitkarnici Jama, za prireditve, ki se odvijajo v užitkarnici.
Rezervacija vstopnic: info@kd-sticna.si ali 040 525 280 (Tina). Rezervirane vstopnice je potrebno dvigniti najkasneje 30 min pred začetkom dogodka. Za rezervirane vstopnice velja cena na dan dogodka.

Doživite Festival Stična!

plakat

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri