ŠTIRJE LETNI ČASI

Vivaldi_Banner_v8

Leto je okoli in pomlad je že prekrila travnike z belimi zvončki. S toplim vetrom pa prihajajo tudi prijetni zvoki Godalnega orkestra KD Stična. Mimoidoči lahko ob petkovih večerih že slišijo, kako pridno vadimo. Letos bomo uprizorili delo znamenitega italijanskega skladatelja Antonia Vivaldija ŠTIRJE LETNI ČASI. Kot solisti znamenitega glasbenega dela se bodo predstavili posamezni violinisti iz orkestra, ki bodo obarvali zvoke vsakega letnega časa posebej. Koncert bomo lahko slišali dvakrat, 5. in 6. aprila ob 19:30 uri v Kulturnem domu Stična. Glasbena pot bo obarvana z vonjem po cvetoči pomladi, z vročim soncem in nevihtnimi oblaki poletja, z raznobarvnim listjem jeseni in ledeno zimo, ki pošlje naravo v spanec.

Godalni orkester KD Stična je eden izmed desetih ljubiteljskih godalnih orkestrov v Sloveniji, ki združuje mlade godalce, katerih starost je večinoma pod 20 let. Prihajajo iz občine Ivančna Gorica in okoliških krajev. Mladi tako ohranjajo stik z igranjem inštrumenta tudi po zaključeni glasbeni šoli.

Rezervacije vstopnic na: info@kd-sticna.si in telefonski številki 040 525 280. Vstopnice bodo v prodaji tudi eno uro pred koncertom.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri