Podarite Objem topline

Spoštovani,

KD Stična smo se prijavili na projekt Objem topline Studia Moderna.Ta vsak mesec neprofitnim organizacijam omogoči predstavitev in možnost pridobitve donatorskih sredstev. Obiskovalci spletne strani objemtopline.dormeo.net s kliki podarjajo objeme in odločajo o prejemnikih donacij, saj bodo sredstva dobile tri organizacije z največ prejetimi objemi.

Za podarjanje objemov morate opraviti spletno registracijo, ki jo opravite ob prvem podarjenem objemu. Podarjanje objemov je torej mogoče šele po potrditvi registracije, ki jo opravite s klikom na povezavo, ki jo dobite v e-mailu. Registracija je potrebna samo pri prvem objemu. Svoj objem podarite tako, da pod organizacijo, ki ji želite podariti objem (KD Stična :)), kliknete na gumb »Podarjam objem«. Podarjanje objemov poteka med prvim in zadnjim v mesecu. Vsaki organizaciji lahko podarite po 1 objem na dan.

NAVODILA:

  1. kliknite na povezavo objemtopline.dormeo.net
  2. poiščite logotip KD Stična
  3. kliknite na gumb »Podarjam objem«
  4. vpišite svoj e-mail naslov
  5. v svojem e-nabiralniku poiščite mail Objem topline – potrditev registracije
  6. potrdite registracijo, ki jo opravite s klikom na povezavo: Objem topline – glasovanje.
  7. še enkrat pri opisu KD Stična klikni gumb »Podarjam objem«.
  8. za naslednje objeme, registracija ni več potrebna – samo obiščete spletno stran Objem topline in klikneš gumb Podarjam objem
  9. ker lahko vsak dan podarite po en objem, si lahko nastavite tudi opomnik na svojem mobitelnem telefonu/računalniku, da naslednji dan ne pozabite “objeti” KD Stična 😉

Želimo si, da bi pridobili z vašo pomočjo pridobili čimveč objemov in bi tako z donatorskimi sredstvi Studia Moderna lahko izpeljali kakšen projekt več.

Najlepša hvala za vaš čas,

lep, zaljubljen maj vam želi KD Stična.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri