Doživi 1. vikend Festivala Stična 2015!

V Kulturnem društvu Stična smo za Vas tudi letos pripravili raznovrstne dogodke, ki vam bodo popestrili novembrske in decembrske večere.

V petek, 20. novembra bomo z mladimi glasbeniki doživeli Glasbeni maraton, Rock vizije in Natečaj Festivala Stična v baru Jama, z začetkom ob 16. uri. Večer bo zaključil rock koncert skupine Charlie Butter Fly, ki so na Glasbenem maratonu zmagali lansko leto.

V soboto bo na sporedu Dan knjižnice na Festivalu Stična oziroma branju prijazen dan. Dogodek, ki je namenjen najmlajšim se bo začel ob 9.uri. Dan bomo popestrili z angleško uro pravljic, uro pravljic s Palčkom Bralčkom imeli pa bomo tudi socialne igre s knjigo. Dogodki bodo brezplačni, primerni pa so za otroke od šestega leta dalje. Udeležbo na posameznih delavnicah je potrebno sporočiti Anji (031-350-706), lahko pa nas o udeležbi obvestite tudi na info@kd-sticna.si.

Ob 18. uri vabljeni na uradno otvoritev 16. Festivala Stična v Galerijo Muzeja krščanstva na Slovenskem. Darja Srebnik in Franci Jaušovec – Fric, bosta predstavila svojo likovno razstavo, kasneje pa bomo prisluhnili koncertu komornih skupin Godalnega orkestra Kulturnega društva Stična. Za zaključek tako imenitnega dne pa prav lepo vabljeni, da festivalski dan zaključimo še v prijetnem vzdušju na etno koncertu skupine Kontrabant v baru Jama ob 21:30.

V nedeljo 22. novembra nadaljujemo z dogodkom za najmlajše, ki je primeren za otroke od tretjega leta dalje. V Stično bo namreč prišel Čarodej Saturno s čarovniško predstavo. Za zaključek prvega festivalskega vikenda pa nas bo Andrej Zaman popeljal s kolesom skozi dvanajst držav.

Oglejte si še kaj vse za vas pripravljamo v naslednjih tednih.

Več informacij pa najdete tudi na www.kd-sticna.si in www.festival-sticna.si ali pa pišite na info@kd-sticna.si.

Vabljeni v našo družbo!

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri