koncert MOJE PESMI, MOJE SANJE

Ob materinskem dnevu vas in člane vašega društva vabimo na koncert MOJE PESMI, MOJE SANJE, ki bo v četrtek, 23. marca 2017, ob 19,30 ,  v Kulturnem domu STIČNA.

Citrarka Tanja Zajc Zupan, pevec Rok Ferengja iz skupine Rok ‘n’ band, Stiški kvartet, pevka Teja Saksida, kitarist in kantavtor Sten Vrbek  vabijo na čudovit večer evergreenov, filmske glasbe in duetov.. Program je obarvan z ljubezensko tematiko ter z glasbo iz nostalgičnih filmov kot so: Edelweiss iz filma Moje pesmi, moje sanje, Prodajalka vijolic, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk (v izvirniku poje Severina), Tretji človek …

Izvajalci izvedejo pesmi iz slovenske in svetovne glasbene zakladnice: Prisluhni mi, Pepelka, Med iskrenimi ljudmi, Vse je lepše, ker te ljubim, Vem nekje živeti mora, Se še spomniš kje je najina pomlad, Jagode in čokolada, Pesem vseh ljudi, Malo miru (Nicole), Love Me Tender (Elvis Presley) …

image001

Nekaj posebnega je nastop Tanje in Roka, ki je poznan kot front man skupine Rok ‘n’ band. Skupaj zvenita čarobno. Izvrstno v duetu zvenita tudi Teja in Rok, pa Stiški kvartet in Tanja.  Višek koncerta je preplet vseh nastopajočih hkrati.

Koncerti Moje pesmi, moje sanje so bili med publiko odlično sprejeti. Občinstvo je bilo navdušeno nad kakovostjo izvajalcev in izvrstno izbrano glasbo, ki se dotakne duše in razveseljuje srce. Vljudno vabljeni

 

Cena vstopnic v predprodaji je 15 EUR, na dan koncerta 17 EUR.

Za naročila in dodatna pojasnila pokličite na tel. 041 250 480 ali 041 749 060 ali pišite na mail: tanjazajczupan@siol.net .

 

Prepričana sem, da bo večer zelo lep in bomo nastopajoči izpolnili vaša pričakovanja. V upanju, da se bodo križale naše poti, vas lepo pozdravljam!

 

Tanja Zajc Zupan
Organizator: TZZ d.o.o.

 

TANJA ZAJC ZUPAN je skozi leta igranja izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven. S citrami je posnela več instrumentalnih albumov iz priljubljenega repertoarja svetovne glasbene zakladnice, dve zgoščenki z božičnimi melodijami in dve z uspešnicami slovenske glasbe. Zaigrala je glasbene vložke za film Kajmak in marmelada, nastopila je na več koncertih z orkestrom Slovenske policije pod vodstvom Romana Kranjčana, sodelovala je z raznimi pevci (Elda Viler, Alenka Gotar, Marija Ahačič Pollak, Edvin Fliser, Ivica Šerfezi …), igralko Štefko Drolc, igralcem Romanom Končarjem … Bila je gostja v mnogih TV oddajah: Na zdravje, Dobro jutro, Moja Slovenija, Dobrodelni Miklavžev koncert … Nastopa doma in v tujini, zadnje leto predvsem s pevko Tejo Saksida, moško vokalno skupino Stiški  kvartet, Klapo Gallus, v zadnjem času pa ob citrah zapoje tudi znameniti Rok Ferengja.

ROK FERENGJA je najbolj poznan po ustanovitvi pop rock skupine Rok ‘n’ band, ki navdih črpa iz glasbe petdesetih let. Ena njihovih najbolj odmevnih pesmi je prav gotovo Jagode in čokolada. Rok polega sodelovanja s skupino deluje tudi kot solist, pa tudi v duetih. S Katjo Fašink je 2010 osvojil prvo mesto na festivalu Slovenska popevka. Je eden najboljših vokalistov v Sloveniji, njegov slog pa je edinstven.

STIŠKI KVARTET je prisoten na slovenski glasbeni sceni že dvajset let. Od leta 2009 ga vodi priznana glasbenica Teja Saksida. Kvartet je v teh letih veliko nastopal po Sloveniji in v tujini. V svojem programu imajo slovenske narodne in umetne pesmi, nabožne, črnske duhove in dalmatinske narodne (Da te mogu pismom zvati, Vilo moja …), v novem programu pa tudi slovenske zabavne evergreene. Na Slovenski popevki 2012 so skupaj z Nino Pušlar osvojili drugo mesto za pesem Kdo še verjame, ki je postala pravi hit.

TEJA SAKSIDA je ustvarjalna oseba, diplomirana pevka in raziskovalna muzikologinja, ki z velikim žarom poje, govori o glasbi in piše vokalne priredbe. Je učiteljica petja na več glasbenih šolah, osnove vokalne tehnike podaja zboru RTV, APZ Tone Tomšič, vodi Stiški kvartet … Njen repertoar sega od opernih arij in sodobnega klasičnega repertoarja preko popevk in filmske glasbe do ljudskih glasbenih priredb. 

STANE VRBEK – STEN

Sten je izvrsten kitarist in kantavtor, ki mu glasba pomeni življenje. V tridesetih letih kariere je nastopal z mnogimi izvajalci, med drugim z Marjano Deržaj, Vilijem Resnikom, 12. nasprotjem, Ritem planet, Rok ‘n’ bandom … V zadnjem času se predstavlja s svojimi avtorskimi skladbami, ki so bile objavljene na albumu Dober razlog v izvedbi njegove skupine Stenbend. Nastopa na različnih dogodkih doma in v tujini, njegovo nastop pa prepriča še tako zahtevnega poslušalca.

 

 

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri