Gostujoča predstava Noro nori norci (mladinska gledališka skupina Kulturnega društva Josip Jurčič Muljava)

Mladinska gledališka skupina Kulturnega društva Josip Jurčič Muljava vas vabi na komedijo

Noro nori norci

v nedeljo, 12. 11. 2017 ob 17. uri v Kulturni dom Stična.

nnn gl list

Gledališka dejavnost ima na Muljavi že dolgo tradicijo, saj že več desetletij ustvarjajo letno gledališče pod Jurčičevo domačijo. Letnemu gledališču se iz leta v leto pridružujejo novi, mlajši igralci. In v njihovih glavah se je rodila ideja, da bi izkoristili tudi muljavski kulturni dom in zaigrali še na odru. Tako je lani zaživela mladinska gledališka skupina Kulturnega društva Josip Jurčič Muljava, ki letos šteje že 15 članov. Lani so se predstavili z burko Smešna zgodba o Čarovniku Faustu, letos pa so se lotili dela jurija Švanjcerja Noro nori norci.

O predstavi Noro nori norci:
Komedija govori o vaškemu mogotcu Nenadu (Aleš Tomažin), ki zaposli skupinico nenavadnih oseb, ki zaradi različnih razlogov živijo vsak v svojem svetu. Tim (Simon Zajc) ima živalski sindrom, Irma (Eva Gavez) je ozdravljena alkoholičarka, vedno pozitivna Ana Kristina (Sara Sever) je še posebej močna, Boris (Borut Furlan) je preživel osamljeno življenje v gorah, Patriciji (Barbara Tekavec) se vse gnusi, Luka (Jurij Tekavec) pa je nerodni zapeljivec.
Nenad jih želi izkoristiti, z njimi na hitro obogateti, a kljub razlikam se med posebneži splete pravo prijateljstvo. Tako se pogoltnemu kapitalistu prvotni načrt izjalovi, saj norci uberejo svojo pot. A kot da to ne bi bilo dovolj, se v zgodbo vpleteta še Nenadova žena Špela (Veronika Gavez) in ne preveč pameten policist Sergej (Franci Kadunc). Nenadov načrt vključuje tudi prav posebne oglase, v katerih igrajo Urša Kutnar, Nika Potisek, Elena Midžan in Kaja Smrekar.

Režiserka predstave je Saša Senica.

Vstopnine ni.

Vabljeni!

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri