Zaključuje se 19. Mednarodni festival Stična

2018 10 FS - Pasica Web 1250x625

Tudi letos smo v Kulturnem društvu Stična napeli vse moči, da vam ponudimo pester festivalski program in upamo, da smo vam polepšali vsaj kakšen poznojesenski večer. Pred nami pa je še zadnji del letošnjega festivala.

Če vas mikajo topli kraji, je potopis Kostarika, Pura Vida Costa Rica, kot nalašč za vas. Svoje potovanje bo predstavil Matej Košir, in sicer v četrtek, 6. decembra.

V petek se nam bodo na stiških odrskih deskah predstavili zamejski Slovenci iz Slovenskega prosvetnega društva – Bilka, iz Bilčovsa na Avstrijskem Koroškem), z gledališko predstavo Mi, evropski mrliči.

Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji težko metalne glasbe – v Užitkarnici Jama bodo nastopili Metalsteel, naša vodilna heavy metal skupina.

Tudi letos bomo pod pokroviteljstvom občine Ivančna Gorica in sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Ivančna Gorica obeležili praznik Ta veseli dan kulture in sicer z akustičnim koncertom skupine Čedahuči, ki vas bo navdušila z iskrenimi slovenskimi besedili. Dogodek bo potekal v soboto 8. decembra ob 19. uri, v Kulturnem domu Stična.

Festival bomo zaključili z gosti iz tujine v Užitkarnici Jama – k nam pride srbska rockerska skupina Dram, ki s svojimi nastopi navdušuje na Beograjskih odrih.

Vse dodatne informacije o natančnem sporedu prireditev, prizoriščih in podrobnem opisu nastopajočih najdete na spletnih straneh www.festival-sticna.si ali www.kd-sticna.si in na facebook strani Festivala Stična, za več informacij pa lahko pišete tudi na info@kd-sticna.si.
Vstopnice lahko kupite v Knjižnici Grosuplje, enota Ivančna Gorica, med njihovim delovnim časom in v Užitkarnici Jama v Stični. Vstopnice bodo na voljo tudi eno uro pred posameznim dogodkom v Kulturnem domu Stična oziroma Užitkarnici Jama.
Rezervacija vstopnic: info@kd-sticna.si ali 040 525 280 (Tina). Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti najkasneje 30 min pred začetkom dogodka. Za rezervirane vstopnice velja cena na dan dogodka.

Doživite Festival Stična!

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri