Intenzivno po Zborallično

V letošnje leto smo prikorakali z željo po velikih uspehih in megastičnem koncertu. Z veliko zagnanostjo smo se odpravili na intenzivne vaje, od 15. do 17. 3., v CŠOD Lipa v Črmošnjice, kjer nam je zborovodkinja Janja pripravila pester program.

Naše priprave na koncert smo začeli v petek popoldne. Zbrali smo se v domu Lipa, kjer smo po večerji že pričeli z vajami. Kljub temu smo si vzeli čas tudi za zabavo in že prvi večer se je po celem nadstropju zaslišal pok.

fotka1

Na srečo smo naslednje jutro pri zajtrku izvedeli, da so se fantje malo pozabavali 😊.

Sobotne vaje so bile precej naporne. Zboralličarji smo nabirali tako pevsko kot fizično kondicijo, saj je zvečer po vsem trdem delu sledila še zabava. Fantje so migali v ritmih salse, na koncu pa smo punce pokazale, kako se to dela.

fotka 2

Skoraj prekrokana noč se je končala s tradicionalnim petjem pesmi »Žabe«.

fotka 3

Zadnji dan so sledile še skupne vaje, po kosilu pa smo naredili še skupinsko fotografijo in se nato odpravili domov.
Za nas je letošnje leto še posebej pomembno, saj MePZ Zborallica obeležuje 10 let delovanja. Spustili se bomo po deblu navzdol, vse do naših prvih korenin in odpeli repertoar naših najljubših pesmi. Kaj več vam ne smemo razkriti 😉. Če pa vas zanima, kaj smo peli na intenzivnih vajah, vabljeni na naš koncert v nedeljo, 26. 5. 2019, ob 18. uri.

Ana in Patricija, Zborallica

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri