Vabilo na srečanje kulturnikov občine Ivančna Gorica

Spoštovani.

Zveza kulturnih društev občine Ivančna Gorica vas skupaj s Kulturnim društvom Ambrus vabi na Srečanje kulturnikov občine Ivančna Gorica, ki bo v soboto, 8. oktobra 2016 ob 19.00 v Kulturnem domu Ambrus.   

Letošnji gostitelj je Kulturno društvo Ambrus, ki bo s skupnim srečanjem obeležil tudi 25. obletnico svojega delovanja. Ob svojem prazniku tako vabijo v goste ne samo svoje člane, ampak tudi vse predstavnike kulturnih društev iz naše občine. Skupna prireditev,  po njej pa druženje in zabaven program s komikom Sašem Hribarjem, bo torej v soboto, 8. 10. ob 19.00 v KD Ambrus. Pred tem pa bodo za člane kulturnih društev potekale različne izobraževalne delavnice.

Letošnja rdeča nit delavnic je organizacija prireditev. Za vsako prireditev potrebujemo poleg nastopajočih tudi scenarij, voditelja, ozvočenje, fotografa in tako dalje. Na tem področju pa lahko z vsakim novim znanjem in idejami samo še izboljšamo svoje prireditve. Vse delavnice so brezplačne, namenjene vsem članom kulturnih društev, so pa obvezne prijave in sicer na naslov: maja.lampret@gmail.com, za vse podrobnejše informacije pa  031 843 900.

Posredujte to vabilo vsem članom svojih društev.

Vljudno ste vabljeni, da se udeležite katere izmed delavnic in upam, da se potem vidimo na skupnem druženju v Ambrusu.

 

Ivančna Gorica, 19. 9. 2016

Maja Lampret

ZKD občine Ivančna Gorica

PROGRAM IZOBRAŽEVALNIH DELAVNIC 2016

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Na spletnih straneh KD Stična uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri